Tjänster

Tjänster

Implementation

Är du ny kund hjälper vi dig att införa och integrera det system du valt med din existerande IT-infrastruktur t ex ditt affärs- eller ekonomisystem. Vi har specialistkompetens på de flesta affärssystem och använder standardiserade lösningar för en enkel integration. För målsystem som vi inte har färdiga lösningar för utvecklar vi gärna nya utefter de behov och krav som finns.

Uppgradering

Det är viktigt att använda den senaste versionen av programvaran, annars riskerar du att missa ny funktionalitet eller stå helt utan support när problem uppstår på en gammal version. ReadSoft och Kofax supporterar endast de två senaste versionerna av sina lösningar. Vi hjälper dig att säkerställa att du får tillgång till den senaste versionen av programvaran oavsett vilket målsystem du använder.

Utbildning

Utbildning är tyvärr ofta ett nedprioriterat område. Utan rätt kunskap riskerar du att systemen används på ett felaktigt eller ineffektivt sätt. Vi erbjuder utbildningar för både användare och systemadministratörer. Vi kan hålla utbildningen där ni önskar – hos er på plats, via digitalt möte eller i våra lokaler i Solna. Målet med våra utbildningar är att hjälpa er att få ut mesta möjliga värde ur era lösningar.

Programmering och anpassningar

Ibland kan det finnas behov för funktioner eller integrationer som inte stödjs av ReadSoft och Kofax standardprogramvaror. Vi kan då bygga (programmera) anpassningar som ger dig ökad eller skräddarsydd funktionalitet i ditt system.

Integrationer

Alla våra kunder har ett eller flera målsystem som våra lösningar ska integreras mot. Vi har integrerat mot de flesta system på marknaden, t ex SAP, Unit4 Agresso, Raindance, Visma, Jeeves, IFS, Pyramid, Monitor, Balans, Hogia, Fortnox, Coupa, Rillion fd Palette, Sign-up, Medius, Basware, Oracle, Netsuite, JD Edwards, Infor M3, Baan, Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations, Business Central, Navision, AX, Iptor, IBS, iScala, Epicor, Pengvin, samt mängder av arkiv-och dokumenthanteringssystem till exempel W3D3.

E-faktura

Att införa e-faktura är ett viktigt steg mot en mer effektiv fakturahantering. Men hur kommer man igång? E-fakturaprocessen kan ibland upplevas som en djungel med många olika operatörer som dessutom hanterar fakturor på olika sätt. Vi har lång erfarenhet av att utvärdera, implementera och integrera e-fakturalösningar. Hör av dig för att diskutera hur vi kan erbjuda dig en flexibel och kostnadseffektiv lösning

Support

Vi vet att det är först när ett system börjar användas i vardagen som de flesta frågor och behov av konfigureringar dyker upp. Därför finns vi med er hela vägen för att stödja er med support från våra kunniga konsulter. Vi finns nära till hands för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga värde ur din lösning.

Behöver du hjälp med din Kofax eller ReadSoft lösning? Har du frågor, funderingar eller problem du inte lyckas lösa på egen hand? Kontakta oss! Du når oss enklast via e-post: support@faltmans.com