Tjänster

Tjänster

Implementation

Är du ny kund hjälper vi dig att införa och integrera det system du valt mot ditt affärs/ekonomisystem. Vi har specialistkompetens mot de flesta affärssystem och använder standardiserade lösningar för en enkel integration. För affärssystem som vi inte har färdiga lösningar för, utvecklar vi gärna nya utefter behov och krav som finns.

Uppgradering

Det är viktigt att man använder sig av en av de senaste versionerna av programvaran, annars riskerar man att den version man använder inte supporteras eller stöds om man får problem. ReadSoft/Kofax supporterar (bara) dom 2 senaste versionerna. Att hålla programvaran uppdaterad är viktigt och vi hjälper dig med detta oavsett affärssystem.

Utbildning

Utbildning är ofta ett nedprioriterat område som kan leda till att systemen används felaktigt och leder till ineffektiv hantering. Vi erbjuder utbildningar för t.ex. användare och systemadministratörer. Vi kan hålla utbildningen där ni önskar tex hos kunden, vi uppkoppling eller i våra lokaler i Arenastaden.

Programmering och anpassningar

Ibland kan det finnas behov för funktioner eller integrationer som inte stödjs av ReadSofts standardprogramvara. Vi kan då bygga (programmera) anpassningar som ger dig ökad funktionalitet i ditt system.

Integrationer

Alla våra kunder har ett eller flera målsystem som dom vill att vi integrerar våra lösningar emot. Vi har integrerat mot dom flesta system på marknaden. T ex SAP, Unit4 Agresso, Raindance, Visma, Jeeves, IFS, Pyramid, Monitor, Balans, Hogia, Fortnox, Coupa, Rillion fd Palette, Sign-up, Medius, Basware, Oracle, Netsuite, JD Edwards, Infor M3, Baan, Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations, Business Central, Navision, AX, Iptor, IBS, iScala, Epicor, Pengvin m fl.

E-faktura

En framgångsfaktor för effektiv fakturahantering är att införa e-faktura. Men det kan ibland upplevas som en djungel då dina leverantörer har olika operatörer som dessutom hanterar fakturor på olika sätt. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig på vägen och ser till att du får en flexibel och kostnadseffektiv lösning för e-fakturor.

Support

När systemet är på plats är det bra att få tillgång till support om man har frågor eller får problem.
Om du får problem med din programvara eller om du bara undrar över något så är du alltid välkommen att kontakta vår support. Enklast gör du det genom att maila oss på support@faltmans.com