Om Fältmans

Om Fältmans

Här på Fältmans är vi specialister inom elektronisk fakturahantering, e-faktura och andra digitala affärsprocesser. Vi återförsäljer, implementerar och erbjuder support för världsledande lösningar från Kofax och ReadSoft.

Vi jobbar både med traditionellt installerade system och molnbaserade lösningar. Våra uppdrag kan variera från någon enstaka timmes hjälp till helhetsprojekt med rådgivning, implementering, konfigurering och löpande support. Vi har hittills hjälpt fler än 500 nöjda kunder i och utanför Sverige i en mängd branscher inom såväl privat som offentlig sektor.

Våra kunder

Fältmans arrangerar även årligen Sveriges största och mest besökta konferens om elektronisk fakturahantering och e-faktura.

Vi ser varje kund

Förutom att erbjuda vår unika expertis och erfarenhet ligger Fältmans styrka i vår förmåga att lyssna, analysera och anpassa våra tjänster till varje kunds specifika behov. I ett nära samarbete skapar vi starka relationer och tillit. Våra konsulter finns nära till hands för frågor och support. Det är enkelt och trevligt att jobba med oss. Därför har vi några av branschens nöjdaste kunder!

Fältmans har också ett unikt partnernätverk av företag och experter som vi samarbetar med. Se partners .